Šopek - mali

 

Prijavi se na e-novičke in prejmi kupon v vrednosti 10€*

http://darilnakosarica.si/image/cache/data/paketi baby/sopek-6-700x812.jpg
Šifra: 1028
Razpoložljivost: Na zalogi
* Izberi iz seznama:

19,90€
Brez DDV: 16,31€
Količina:
+ -

Šopek - mali

Ali je kaj lepšega od dojenčkovega nasmeha? Po vsej verjetnosti nič, vendar se naše darilo temu približa. Ta paket bo privabil nasmeh na lica mamicam, ki bodo prejele ta čudovit paket, saj je nekaj posebnega in edinstvenega.

Ko ne vemo kaj bi kupili ženski za rojstni dan, s šopkom rož nikoli ne zgrešimo. Zato sem tokrat pripravila malce drugačen šopek. Ta šopek, ki vsebuje bodije in nogavičke je namenjen mamicam ob rojstvu njihovega angelčka.

Paket vsebuje stvari uporabne za dojenčka.

 

 

  x2 x1

V večini primerov bodo vsa naročila, ki so na zalogi in so bila oddana do 15 ure poslana še isti delovni dan, tako da jih lahko pričakuješ že naslednji dan. V kolikor izdelka ni na zalogi oz. je za izdelavo potrebno več časa, boš o dostavi redno obveščena po elektronski pošti.

Strošek dostave v Sloveniji znaša 5,00 EUR z DDV pri nakupih v vrednosti do 50 EUR. Ob nakupu nad 50,00 EUR  je poštnina brezplačna

V primeru. da je pošiljka poslana po povzetju, se poštnina  poveča za 1,05€, toliko namreč znaša provizija storitve za plačila paketov po povzetju.

 

Prijavi se na e-novičke in prejmi kupon v vrednosti 10€*

Najbolje prodajano

© Vse pravice pridržane! · Rosidd d.o.o. - Obišči nas na Facebooku - O nas - Kontakt - Pogoji poslovanja - Piškotki in zasebnost