Moja zgodba

Spletna trgovina DarilnaKošarica.si je nastala z željo, podariti našim najmlajšim ter tudi nekoliko starejšim, izvirno darilo za različne priložnosti.

Pozdravljena, na začetku bi se želela na kratko predstavila, moje ime je Ksenija in že od svojih najstniških let zelo rada ustvarjam. V osnovni šoli so bile zelo popularne pletene (vozlane) zapestnice. Hitro sem se jih naučila, kako jih narediti in...nastalo jih je zelo veliko :) Z njimi sem razveseljevala prijatelje in sošolce. Po pletenih zapestnicah se je začelo obdobje verižič iz majhnih perlic. Bolj kot je bila verižica pisana in večkrat kot je bila ovita okoli vratu, lepša je bila. Po verižicah je sem začela izdelovati modelčke iz keramike, kasneje tudi nakit iz majhnih in velikih perlic. Prelomno leto moje ustvarjalne žilice je bilo leto 2008, ko sem opravila tečaj za podaljševanje in poslikavo geliranih nohtkov. Poslikava nohtov je še vedno moja velika strast in neizmerno uživam v ustvarjanju novih vzorcev.

Ko sem tudi sama postala mamica, sem si želela ustvarjati predvsem za otroke, vendar v poplavi raznih izdelkov sem precej časa tuhtala kaj bi bilo tisto in kaj bi tudi sama želela dobiti ob rojstvu otroka.

Nato se mi je utrnila ideja in ko je moja sorodnica bila v veselem pričakovanju sem se odločila, da ji bom podarila ročno narejeno posebno darilo. Naredila sem paket »voziček iz plenic« in »torbico iz plenic«. Darilo je bilo videti unikatno in je vsebovalo stvari, ki jih potrebuje vsak novorojenček.

Oba izdelka sta na voljo med paketi za dojenčke.

Če bi tudi vi želeli podariti ročno narejeno, izvirno, unikatno darilo, privlačnega videza ter dostopno vaši denarnici, me kontaktirajte. Z veseljem vam bom naredila paketek, ki bo razveselil vaše najdražje ob prihodu novih družinskih članov.

Želim ti veselo nakupovanje :)

Ksenija Poštrak

© Vse pravice pridržane! · Rosidd d.o.o. - Obišči nas na Facebooku - O nas - Kontakt - Pogoji poslovanja - Piškotki in zasebnost