Dostava

Kako dobim naročene artikle?

Naročene izdelke, ti bomo preko dostavljalne službe dostavili na tvoj naslov. Način in naslov dostave izbereš ob naročilu.

Dostava na naslov

Dostava se vrši na naslov, ki si ga vnesla ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določiš dodaten naslov, če želiš, da bo blago dostavljeno na naslov drugačen od naslova plačnika. Prosimo poskrbi, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine, saj se plačilo po povzetju vrši z gotovinskim plačilom. V primeru, da prejemnika (ob dostavi po povzetju preko Pošte Slovenije) ni bilo na vpisanem naslovu, prejemnik prejme v nabiralnik obvestilo o pošiljki, ta pa bo počakala v najbližji poslovalnici pošte (označena v obvestilu).

Kdo mi bo dostavil pošiljko?

Blago naročeno v spletni trgovini dostavljamo s pogodbeno dostavno službo. Trenutno je to Pošta Slovenije.

Kdaj dobim naročene artikle?

Rok dobave izdelkov je ponavadi 2-3 dni, žal pa je odvisen seveda od dobavitelja posameznega artikla. Približen rok dobave vsakega artikla je označen v podrobnostih o izdelku. Če ob naročilu katerega od naročenih artiklov trenutno ni na zalogi, bo pošiljka odpremljena v najkrajšem možnem času, to je tisti dan, ko bodo artikli na zalogi pri nas. V primeru, da so poleg takoj dobavljivih izdelkov v tvojem naročilu tudi izdelki, na katere bi čakala dalj časa, ti lahko ponudimo ločeno pošiljanje izdelkov. O tem te obvestimo po e-pošti ali po telefonu. Status tvojega naročila lahko spremljaš v rubriki Račun > Zgodovina naročil.

Stroški dostave

Strošek dostave v Sloveniji znaša 5,00 EUR z DDV pri nakupih v vrednosti do 50 EUR. Ob nakupu nad 50,00 EUR  je poštnina brezplačna

V primeru. da je pošiljka poslana po povzetju, se poštnina  poveča za 1,05€, toliko namreč znaša provizija storitve za plačila paketov po povzetju.

© Vse pravice pridržane! · Rosidd d.o.o. - Obišči nas na Facebooku - O nas - Kontakt - Pogoji poslovanja - Piškotki in zasebnost