Pogosta vprašanja

Kako lahko oddam naročilo?

Najhitreje oddaš naročilo tako, da izbrane izdelke dodaš v nakupovalno košarico, vpišeš svoje kontaktne podatke ter potrdiš izbrano. V kolikor želiš, mi lahko pošlješ tudi elektronsko pošto na ksenija@darilnakosarica.si ali me pokličeš na 041 795 504 in naročiš preko telefona.

Kakšne so moje možnosti plačila?

Plačaš lahko na dva načina:

Po povzetju: plačaš poštarju ob prevzemu paketa. V kolikor te v času dostave ni doma, ti bo poštar pustil listek v nabiralniku in boš paket prevzela na svoji pošti.

Po predračunu: ob zaključku naročila, ti bo na tvoj elektronski naslov poslan predračun, ki ga plačaš preko spletne banke ali s plačilom položnice na banki ali pošti. Pošiljka bo odposlana šele, ko bo plačilo vidno na našem transakcijskem računu.

Koliko znaša poštnina za naročila v spletni trgovini?

Strošek dostave v Sloveniji znaša 5,00 EUR z DDV pri nakupih v vrednosti do 50 EUR. Ob nakupu nad 50,00 EUR je poštnina brezplačna.

V primeru, da je pošiljka poslana po povzetju, se poštnina poveča za 1,05€, toliko namreč znaša provizija storitve za plačila paketov po povzetju.

Za darilo sem prejela darilne bone. Kako z njimi plačam naročilo na spletni strani?

Najprej si izberete artikle, ki jih želite kupiti ter jih dodate v košarico. Pri načinu plačila pa izberete možnost DARILNI BONI. V prazno polje obvezno vpišite serijsko številko darilnega bona. Darilni boni so označeni s serijsko številko, ki jih hranimo v naši bazi. Ob vnovčenju bonov vedno preverimo istovetnost darilnih bonov.

Kdaj bo naročeno blago dostavljeno?

Trudimo se, da bi naročene pakete kar se da hitro odposlali. V večini primerov bodo vsa naročila, ki so na zalogi in so bila oddana do 15 ure poslana še isti delovni dan, tako da jih lahko pričakuješ že naslednji dan. V kolikor izdelka ni na zalogi oz. je za izdelavo potrebno več časa, boš o dostavi redno obveščena po elektronski pošti.

© Vse pravice pridržane! · Rosidd d.o.o. - Obišči nas na Facebooku - O nas - Kontakt - Pogoji poslovanja - Piškotki in zasebnost